EBS Printer

Nudimo vam tudi celoten servis in potrošne materijale za vse industrijske tiskalnike. 

Oglejte si filme, ki predstavljajo zmogljivosti tiskalnikov http://www.youtube.com/user/EBSinkjetUSA/videos

Kliknite na logotip, buy research papers custom writing help za povezavo do strani proizvajalca, kjer je komplet dokumentacija:

EBS-TJ-100-dt     RoalBiroCertificate2013-14-1     logo-EBS    logo_r-richter    logo_cv-valentin

Ta oddelek vsebuje celovito predstavitev naših izdelkov.

EBS Industrijski ink-jet tiskalniki in sistemi za tiskanje podjetja so glavni izdelki EBS Ink-Jet Systems.  Tu lahko najdete tudi opis potrošnega materiala (barve, topila, filtri, itd), dodatne in neobvezne dodatne opreme ter specifikacije naših tiskalnikov.

Izdelki, ki jih izdelujemo, so razdeljeni v kategorije, ki imajo podobne tehnične parametre in lastnosti delovanja.

 

EBS-6000/EBS-7000 Series Industrial INK-JET Printers (CIJ, SCP)

http://ebs-inkjet.de/english/prod-img/kat_img/kat_ebs6000_7000.jpg

 Kategorija industrijskih tiskalnikov z enim neprekinjenim curkom črnila. (CIJ – Continuous Ink-Jet).

Naprave so namenjeni za označevanje predmetov, ki se gibljejo na tovarniškem transporterju in ne zahteva neposrednega stika. Na voljo so tudi sistemi za označevanje nepremičnih objektovi. Temeljijo na principu tehnologije premikanja tiskalne glave, kjer so tiskalne glave-nadzorovane ročno ali samodejno. Tiskalniki lahko proizvajajo različne odtise v višini od 1 mm do največ 15 mm, z visoko stopnjo tiskanja na praktično kateri koli material ali vrsto površine. Tiskalniki s stalnim curkom črnila spadajo v kategorijo tako imenovanih Small Character Print printers (SCP).

 

EBS-1500 Series Industrial INK-JET Printers (DOD, LCP)

http://ebs-inkjet.de/english/prod-img/kat_img/EBS-1500_overprints(160x120pix).jpg

 Veliko znakov tiskanja ( v kratkem LCP ) spada v kategorijo industrijskih ink-jet tiskalnikov in tiskarskih sistemov , ki uporabljajo tiskalne glave z več curki črnila, ki jih upravlja s številnimi šobami ( DOD tehnologija – Drop -on -Demand ). Uporabljeni sta dve različni tiskalni glavi. Med seboj se razlikujeta v zgradbi , načinu delovanja in uporabi . Ventili so pod nadzorom elektromagnetnih ali piezoelektrični pretvornikov . Odtod ime elektromagnetne ali Piezokeramične tiskalne glave.

Naprave, ki spadajo v to kategorijo, se uporabljajo za oznake v brezkontaktnem načinu , predmeti se gibljejo po tovarniškem transporterju . Njihove 7-64 – šoba tiskalne glave – proizvedejo velike natise različne višine med 6 in 115 mm.

Sistemi z elektromagnetnimi tiskalnimi glavami , tiskajo na praktično vse vrste površin. Uporabljajo širok izbor različnih barv ali črnil na različnih osnovah . Sistemi z piezokeramičnio tiskalno glavo proizvajajo kakovostne izpise na zelo visoki stopnji predvsem na vpojnih površinah , kot so papir , karton , blago ali drugih poroznih površin.

EBS – 1500 serija , zagotavlja visoko stopnjo prilagodljivosti. Vsak sistem je sestavljen iz krmilnika in do 6 tiskalnih glav povezanih z regulatorjem v seriji. Tiskalne glave so lahko elektromagnetne , Piezokeramične ali obe vrsti hkrati, z do 3 tiskalnimi glavami obeh tipov. Zaradi takšnega pristopa , lahko kompleksni sistemi za tiskanje zlahka nastavite , da se izpolnijo pričakovanja najzahtevnejših kupcev. Hkrati pa je mogoče zgraditi preproste in tudi poceni sisteme, da bi zadostili zahtevam sodobnega tržnih potreb.

 

EBS-2500 Series Indstrial INK-JET Printers (DOD, LCP)

http://ebs-inkjet.de/english/prod-img/kat_img/kat_ebs2500.jpg

kategorija visoko resolucijskih inkjet tiskalnikov (do 300 dpi), kateri v popolnosti perfektno nadomeščajo visoko cenovne in operacijsko zahtevne etiketirne sisteme. Tiskalne glave uporabljajo piezzo električno kontrolo ventilov, zato se le te imenujejo tudi piezzo keramične tiskalne glave, katere ustvarjajo tisk z mnogo diskretnimi curki specialnega črnila s pomočjo DOD (Drop-On-Demand) tehnologije.

 

Tiskalnike te kategorije so izdelani za brezkontaktne izpise malih in velikih znakov na različne predmete, ki potujejo po proizvodnih linijah. Tiskalniki z uporabo piezzo keramičnih glav dosegajo izredno velike hitrosti izpisa, tako na neporozne kot na porozne površine predmetov.

 

PicAS, HANDJET® (EBS-2XX) Series – Industrial INK-JET Printers (DOD, LCP)

http://ebs-inkjet.de/english/prod-img/kat_img/kat_ebs2xx.jpgS tiskalnikom Picas in HANDJET ® bi radi ponudili našim strankam orodje za izdelavo visoko kakovostnegqa tiska z najmanj napora in stroškov.

To je kategorija poceni in uporabniku prijaznih buy research papers custom writing help industrijskih tiskalnikov ink-jet za označevanje predmetov in ne zahteva neposrednega stika – Picas za samodejno tiskanje na predmete , ki se gibljejo na tovarniškm traku ali HANDJET ® za ročno tiskanje na nepremičnih objektih .

S svojim sistemom multi- šob in elektromagnetnimi ventili , tiskalnika Picas in HANDJET ustvarjata diskretne odtise ( DOD tehnologija – Drop -on -Demand ), odtis je lahko 27 mm visok , s čimer se uvršča med printarje velikih karakterjev (Large Character Print (in short LCP) category).

Neporavnani kompaktni modeli so glavne značilnosti Picas in tiskalnika HANDJET ® . Tiskalniki so samostojne enote, za katerih delovanje ni potrebno, da bi bil podprt s kontrolnim računalnikom ali kateri koli drugim krmilnikom .

Čeprav sta oblikovana enostavno in sta majhna, zaradi tega nista izgobila glavnih lastnosti kompleksnih INK – JET enot.

Zaradi svoje vsestranskosti in nepomembnih operativnih zahtev, EBS – 230 Picas in EBS – 250 so tiskalniki HANDJET ® pogosto uporabljeni v različnih industrijskih in storitvenih aplikacijah.

line
footer
Designed by Seba
test4805 test3594 test4118 test4594 test4823